Gümüşhane 1 Şubesi

VEKİLLERİN MEMUR-SEN ZİYARETİ

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Memur –Sen’ i ziyaret etti.

Hafta sonu programı kapsamında Gümüşhane’de bulunan Milletvekilleri Akgül ve Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve teşkilat mensuplarıyla Gümüşhane kent merkezinde bulunan STK’ları ziyaret etti.

Memur-Sen ziyaretinde Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Musa Uncu, sendika yöneticileri ve üyeleri hazır bulunurken, sendika binasında misafirleri Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Musa Uncu ve sendika başkanları karşıladı. 

Uncu, burada yaptığı konuşmada “Siz değerli milletvekillerimizi sendikamızda, sivil toplum kuruluşlarında görmekten mutluluk duyuyoruz. Memur-Sen olarak ülke geleninde ve yerelde  yapılan her doğru işin yanında olduk, destek verdik. Bunda amacımız ülkemizin şartlarını daha ileri düzeye çıkararak insanımızın huzur ve refah için de yaşamasına katkı sağlamaktır. Bu anlamada yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Milletvekili Akgül ise “Bizler bu ilin milletvekilleri olarak sizlere hizmet etmek için buradayız. Gümüşhanemizin şartlarını daha iyiye götürmek için çalışmaktayız. Bu anlamada en büyük desteği sizlerden STK’lardan alacağız. Yakın zamanda yapmayı planladığımız geniş katılımlı toplantı ile ilimizin sorunlarını ve çözüm önerilerinin paylaşacağız ve hep birlikte ilimizi daha ileri götürebiliriz. Onların planlamasını ve yol haritasını hazırlayacağız. Bunun toplantılar 6 ayda bir veya yılda bir tekrarlayarak gelinen aşamaların neler olduğunu tartışarak daha ileriye gitmenin hesaplarını yapacağız. Sizlerin önerilerini ve desteklerini her zaman bekliyoruz” dedi. 

Milletvekili  Pektaş ise “Yıllardır mensubu olduğum Memur-Sen her zaman dik duruşu ile ülkemizin geleceğine yön vermiştir. Artık dünya mazlumlarına çare olmaya başlamıştır. Mısır’da, Filistin’de, Arakan’da, Suriye’de ve zulme uğrayan Müslümanların yanında oldu ve olmaya devam edecektir. Bundan dolayı sizlere bu teşkilata destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Pektaş, ülke gündemine dair değerlendirmeler yaptığı konuşmasında, “Güneydoğuda devam edilen operasyonlar bölge tamamen terör üyelerinden temizleninceye kadar devam edecek. Bu anlamda orada yapılan operasyonları protesto etmek için bildiri yayınlayanları da bir kez daha kınıyorum” ifadelerini kullandı ve Gümüşhane’de yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.