Gümüşhane 1 Şubesi

MEMUR-SEN ÜYELERİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

            MEMUR-SEN ülke genelinde ve yerelde üyelerinin özlük, sosyal ve ekonomik katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yaptığı çalışmalara yenisi ekleyen Gümüşhane MEMUR-SEN İl Temsilciliği Trabzon Özel İMPERİAL Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı.

            Trabzon Özel İMPERİAL Hastanesi ve MEMUR-SEN konfederasyonuna bağlı sendikaların Gümüşhane Şubeleri arasında gerçekleşen protokol hakkında konuşan MEMUR-SEN İl Başkanı Musa UNCU:

            “MEMUR-SEN Konfederasyonu olarak yetkili olduğumuzdan beri üyelerimize sosyal, ekonomik, kültürel ve özlük kazanımlar sağlıyoruz. Bunun pek çok örneğini sıralamak mümkündür. Son olarak Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın üyeleri kendi, eşi ve çocukları ile birinci derece yakınları olan bakmakla yükümlü oldukları anne ve babalarının yararlanabileceği indirim anlaşması imzaladık.

 Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ekrem SAĞLAM ve Yönetim Kuruluna bu sürece verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu protokol ile üyelerimize Özel İMPERİAL Hastanesi’nde;

  • Ayakta muayene/tanı tedavi hizmetleri için hastanenin almakta olduğu farklar üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.
  • Küçük – Büyük cerrahi işlemler, ameliyatlar ve otelcilik hizmetleri için %20 indirim uygulanacaktır.
  • Özellikli malzemeler, İlaçlar ve Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) dışındaki durumlar indirme tabi değildir.
  • Her türlü diş tedavisi için %20 indirim uygulanacaktır.

Bir (1) yıl süre ile devam edecek sözleşmenin sendikalarımız üyelerine hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

Hastane adına sözleşmeyi imzalayan Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ekrem SAĞLAM ;

“Sözleşmeyle birlikte, MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine daha fazla katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ekrem SAĞLAM, Özel İmperial Hastanesi Ailesi olarak, kaliteli hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı Sendika üyelerine de aynı hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Protokolün, her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.