Gümüşhane 1 Şubesi

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan AYGÜN'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane Eğitim-Bir-Sen Şubesi'nden Siran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirilen Hafız Orhan AYGÜN'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gümüşhane Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Musa UNCU, Eğitim-Bir-Sen Şiran ilçe emsilcisi Gökçan ATMACA, şube ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hafız Orhan AYGÜN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube başkanı Musa UNCU;

"İlçe müdürümüz Hafız Orhan AYGÜN sahip olduğu birikim ve enerjisi ile son yıllarda çıkış yakalayan Şiran ilçemizin eğitiminin daha iyi olması için çalışmalar yapacaktır. İlçemizi iyi tanıyan eğitimin içinden gelen sorunları ve çözümleri tespit edebilecek donanıma sahip olan Hafız Orhan AYGÜN hocamız; Şiran'da geleceğin eğitimine olumlu katkılar sağlayacaktır. O anlamda her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor ve görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan AYGÜN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;

"Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi ve Şiran ilçe teşkilatlarının ilimiz ve ilçemizin eğitimine sağladığı katkılar çok önemlidir. Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf eden Eğitim Bir Sen ilimiz ve ilçemizdeki eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümüne katkı sağlayarak bu arkadaşlarımızın düşünce ve enerjilerini eğitim için harcamalarına destek olmaktadır. Bu anlamda bizlere her zaman destek olan Eğitim-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.